Firande

 

Husse och jag fick många hälsningar i onsdags när vi fyllde år. Husse och matte åt tårta och vi fyrbenta fick små köttbullar. Alldeles för små tycker jag men dom andra fick inte lika många. Det var ju rättvist i alla fall.  Det där med tårta verkar vara jättegott för våra människor sa att just den här var nästan den  godast dom smakat.

Matte var lite ledsen för hon hade beställt en present till husse. Den var försenad så husse fick inget paket. Det fick inte jag heller så där var det helt rättvist så han och jag fick vara ledsna ihop. Undrar om jag får paket när husses present kommer?

Nu har hon, människan, fått nya ideer om hur jag ska uppföra mig! När vi går på promenad har hon väldigt konstiga tankar om hur en hund fungerar. Jag ska inte stå länge och sniffa på ett ställe. Hon fattar alltså inte hur viktigt det är för mig att få ta in alla lukter! När jag kommer nära en doft som är helt oemotståndlig måste jag ju dra i kopplet eftersom hon inte är så snabb. Det får jag inte heller. Sista dagarna har hon kommit på ett nytt arrangemang. Jag har fått använda min spårsele när vi går på promenad! Ganska bekvämt faktiskt men det är ju inge problem att dra iväg när jag känner för det. Då blir hon sur och säger åt mig att inte dra. Hon fattar ju ingenting! Förstår inte vad det är för mening med promenad när man inte får göra som man vill.

Mitt liv går ut på att bevaka allt och alla, både två och fyrbenta som rör sig i byn. Inte ”fingå” bredvid en människa.

Puss och kram från bonnhunden Rico       Rico drar (2)

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S