Tiden går

Tiden bara går. Matte har så mycket att göra och har inte hunnit hjälpa mig att skriva men nu ......

Människorna som härjat bak i trädgården har gett sig av. Tro inte att det blev lugnt för det. Nu är våra människor i full fart med att fortsätta galenskaperna. Nu ska det planteras och fixas och vi får inte hjälpa till. Vi, dvs Java och jag, har erbjudit oss att gräva men det blev nej tack.

Sen blev det avbrott för det var dags  för springtävlingar. Den 5 september åkte vi allihop till Örebro. Dirr och Zorro sprang kortdistans i varsitt lopp. Båda kom på femte plats. Koyo sprang medeldistans och han vann sitt lopp och fick både pokal och rosett.

Under veckan som kom drabbades jag av ett väldigt kammande och putsande. Både päls och tänder skulle vara i  ordning. Då anade jag oråd och mycket riktigt. Lördagen den 11 september blev det tidig avfärd och det var bara jag som skulle följa med. Vi skulle på ”rasträff”. Det innebär att det bara är såna som jag som får vara med. En tant som var domare tittade på alla hundar som var där och så fick vi bedömningar. Jag som är så snygg fick inget pris. Och vet ni varför? Jag trivdes inte alls och märkte att matte var lite orolig så då lyfte jag svansen högt för att vara lite tuff. Det ska man inte när man är en Berger så jag fick gå ut.

Så var det söndag igen och dags för en ny springtävling.  Dirr och Zorro sprang kortdistans i varsitt lopp även nu. Båda två vann sina lopp och fick pokaler och rosetter! Koyo sprang medeldistans och han kom tvåa i sitt lopp och fick  pokal.

Puss och kram från Rico

Vinnarbilder från kapplöpningar i Örebro 

Koyo 210905 (3)   Zorro hemma 1   Vinnarbild Dirr 2109 (2) 

   HM Akoya medel 210905        Staying Power kort 210912             Dirham kort 210912


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S