Tävling igen!

 

Så var det dags igen. Rundbanetävlingar i Örebro. 58 anmälda hundar varav 50 whippet! Det skulle bli en lång dag. Avfärd 08:30 och både Jörgen och Jag var engagerade som funktionärer. Våra tre hundar gick i de tre sista loppen så det var inte en optimal uppladdning för dem med lång väntan

Korta rastningar mellan varven och mycket människor och hundar i rörelse hela tiden ochså ljudet av trasmaskinen.  Resultaten blev därefter men alla tre gjord ändå sitt bästa i sina lopp. De som inte tävlade var också helt slut. Det är ju jobbigt att göra ingenting.

Det var en trött flock som landade hemma först 19:30 och efter mat till alla och en kort stund i TV-soffan blev det dags att sova. Det som skulle bli en natt i lugn och ro tog slut vid tvåtiden. Stackars Koyo hade ont i magen så det var bara att ta en sömnig promenad. 

Våra fyrbeningar har den uppfattningen att om någon går upp ur sängen så ska alla gå upp. Inte vad man önskar sig efter en lång jobbig dag. När Koyo hade rastat klart var fyrbeningarna snabbt på sina favoritplatser.  Efter en kort  stund sov hela högen utom matte. Jag låg länge och lyssnade på trygga snusningar och snarkningar. Ska inte avslöja vem som lät mest.

Resultat kan du läsa som vanligt under fliken rundbana resultat.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S