Livet hos oss

 

Cooper har varit tillbaka för kontroll av läkningen efter ingreppet i munnen. Veterinären var nöjd och om några dagar är det dags att börja med lite mat som behöver tuggas. Zorros sår är nästan helt läkt och vi håller nu tummarna att de får vara friska. Det enda som oroar lite är att en klokappsel bak (jo då rasen har dubbla sporrar bak!) har lossnade på Rico förra veckan. Jörgen fick den i handen när han skulle klippa. Vi håller noga uppsikt och det verkar ok.

Sen igår  har flocken kört lite hela havet stormar. Varför undrar du säkert. Jo flockledaren, dvs, Jörgen, har varit bortrest! Han gav sig i väg tidigt i går morse för att uppvakta sin 95-åriga mor på hennes födelsedag. En cirka 55 mil lång enkel resa till Skåne. Han återkommer idag så jag hoppas att det kan bli ro i huset i kväll.

För övrigt ska både Dirham och Koyo vara med på tävling i Västerås på lördag. Zorro får stå över den här gången eftersom han inte sprungit på länge på grund av sin tidigare skada. Han måste komma i gång med träningen först.

Hälsar en slutkörd matte Fågelskrämma

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S