Mitt första år ….. del 3

 

Varje vecka åkte vi till lekplatsen. Det var ganska långt och bara jag fick åka längst fram i bilen. Dom andra som räknas som vuxna reste bak i bilen i sina burar. När man är liten måste man vara hos sina människor. Jag hade säkerhetsbälte (för hundar) och en mysig filt. Dessutom kunde jag vila hakan på husses armstöd. Allt för att jag skulle trivas. Anade nog att jag så småningom skulle få flytta bak till resten av min flock men just nu var det lönsamt att räknas som liten.

Sommaren gick och det började bli lite kallare igen. En dag skulle vi ha nån ny form av lek på sandbanan. Alla vi som var ”små” skulle springa som vanligt en och en. Vi sprang samma bit på banan och en människa tryckte på en knapp när vi sprang. Det kallas att ta tid. Vet inte vad det betyder men alla vi var tydligen lika duktiga. Dom som var stora fick springa flera tillsammans och det kallades klubbmästerskap. Där var mina brorsor Dirham och Zorro med.  Vet inte riktigt hur det gick men tror att dom hamnade i mitten någonstans. När allt var klart fick vi rosetter och godis. Min första rosett för att jag är bra på att springa! 

         IMG_5869 (2)

                 Här är en del av min kull 

                     Pappa Elmore,  vi bröder Django, Oliwer, jag, Hannes och min mamma Pärlan                      

 IMG_5624 (2)      IMG_5625 (2)

Titta och lär hur det går till när dom stora springar. Oj vad fort det gick. Jag hann inte med!

Nu började det bli höst och det betyder att allt som är roligt tar slut. Nu får man bara skutta och hoppa lite hur som helst och det är inte lika kul som att jaga trasa på banan.

Nu väntar vi på vintern sa människan, alltid denna väntan! Berättar mera om vintern i nästa del!

Puss och kram Koyo


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S