Jag är ny här

Hej!

Jag är hund här. Ny hund i familjen. Jag har bott här in några veckor och det är så där. Här bor flera konstiga typer. En del har två ben och andra har fyra ben.

 Cooper; han är lite grinig och tycker nog att jag är blaha

Java; är en grinig tant men ibland kan hon vara snäll men oftast är hon tjurig. Hon styr och ställer med allt.

Dirham; det är en snäll farbror som leker med mig. Han låter jättefarlig men jag blir inte rädd

Zorro; en mystisk typ han låter och håller på så att alla ska tro att han är farlig. Det tror inte jag så jag retas med honom när jag kommer åt.

Rico; vet inte riktigt vad han är. En stor pälsboll som är jättekul att leka med. Vi brottas och har dragkamp och en massa andra kuliga saker.

Sen har vi dom andra två, våra människor. En kallas för husse och den andra kallas för matte. Jag tror att han bestämmer men jag vet inte riktigt egentligen. Hon människan är mycket att säga till om när det gäller oss fyrbenta. Vet inte om det är bra eller dåligt för hon bestämmer om otäcka saker som att borsta tänderna, peta öronen  och bad. Det vet jag inte riktigt vad det är men det verkar inte kul.

I början när jag precis kommit hit fick jag sova med matte. Hon sov på golvet med mig och så fick jag gå ut mitt i natten. Det var mörkt och kallt så jag kissade fort och sen fick jag krypa ner under mattes täcke. Det var mysigt! Nu sover hon i sängen och jag får ligga på golvet och det är inte lika kul men jag slipper gå ut på natten. Vet inte om matte går ut själv men det tror jag inte.

IMG_5576 (2) 

 Nu sover jag på golvet. Inte så dumt det heller

Puss och kram från Koyo


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S