Ordet promenad har inte samma betydelse för två-och fyrbenta

Solen skiner! Vi går på promenad varje dag. Det är jättekul om det inte vore för människans tjatande. Jag vill gå som jag vill och sniffa så länge jag tycker att det behövs. Men icke. Både jag och Java ska gå som hon vill och det stämmer inte överens med det vi vill. Som idag när vi hittade ljuvliga dofter i dikeskanten. ”Här kan vi inte stå hela dagen” sa hon och började dra iväg med oss. Tycker inte att man ska behöva uppleva sån här behandling när man ska utreda främmande lukter. Det kan ju vara fiender som kommit till byn! Java är lite mesigare så hon gör som människan säger men jag är tuffare så jag protesterar. I alla fall en liten stund. Hon som försöker bestämma är starkare än oss båda fyrbeningar så allt som oftast avgår hon med seger.

När vi kommer hem från promenaden så brukar Java och jag springa runt i trädgården. Då busar och bråkar vi så mycket vi orkar och rusar och vrålar. Det kan vi hålla på med ända till dess vi inte orkar längre. Det funkar bra eftersom hon tvåbeningen inte hinner ifatt oss.

            dog-on-leash-clip-art-44588                                         depositphotos_132679966-stock-illustration-cartoon-dog-leash

När matte försöker bestämma ...........                               När jag bestämmer!

Puss och kram från Rico!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S