Länge sen!

Nu var det länge sen jag hade tid att skriva ner mina tankar. Tänk så mycket som händer hela tiden.

Det har varit nåt som heter Påsk. Då ställde hon människan upp figurer av hönor, tuppar och kycklingar. Överallt fanns det gula mjuka kycklingar. Jag fick tag på en och tuggade lite på den. Det var inte populärt kan jag berätta. Vad är meningen att ha massa kackelfän överallt som man inte kan äta upp? Till och med i en blomkruka låg det en höna. Tokerierna var inte framme så länge men nu var det blommor i stället. Nu är det vår hojtade hon och ställde vaser med tulpaner både här och där. Trodde väl inte att det kunde bli värre men ……. Nu började båda våra människor gå runt i trädgården och peka och vifta. Det kom blommor där också. Dom fick jag inte heller tugga på.

Husse och springhundarna åker iväg och tränar att springa. Det vet vi att dom kan så varför åka någon annanstans? Människor är svåra att förstå sig på.

Även på andra områden händer det konstiga saker. Kolla in korten här nere. IMG_5190     IMG_5181

Nä gick ni på den lätta! Visst, det är en liten trasselhög med fyra ben men hon bor INTE hos oss. Hennes mattes föräldrar bor i huset intill så hon kommer ofta och hälsar på. För ofta för min smak. Hon är tio veckor och heter Sigrid. Vi ska vara ska vara snälla mot henne. Varför det? Hon tar all uppmärksamhet och människorna blir helt prilliga och pratar gulligullspråk och tar kort och berättar om när vi var små. Så onödigt.

Java med leriga tassar skickar en kram till er alla!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S