Tre långa veckor

För tre veckor fick jag ont i magen. Jag behövde gå ut väldigt många gånger både på dagen och natten. Efter två dagar var jag tvungen att följa med mina människor till hemska huset. Det huset där det finns människor som jag inte tycker speciellt mycket om. En som klämde mig på magen och lyssnade på hjärtat och hade sig. Nästa gång dörren öppnades var det två människor som kom in. Dom skulle ta blodprov på mig. Inte nog med att en av dom stack mig i benet, den andra tog fram flera rör som skulle fyllas med blod. Mitt blod! Sen bar det av till nästa rum. Nu fick jag ligga på ett bord med en surrande sak ovanför mig. Mina människor hjälpte till att hålla i mig. Ingen sympati där inte. Som avslutning på detta otäcka besök bestämde hon som jag träffade först att jag behövde vätska. Tro inte att jag fick vatten att dricka. Nä, in kom två sköterskor med nya nålar och en påse med nåt som rann. Jag blev stucken flera gånger i nacken och det blev stora bubblor i skinnet. Innan vi lämnade hemska huset hämtade matte en påse som luktade mat. När vi äntligen var hemma fick jag jättelite mat från den nya påsen. Under tre veckor skulle jag bara få äta små portioner uppdelat på flera gånger per dag.

Dags för återbesök. Mina människor berättade för henne som klämde mig på magen att jag hade mått ganska bra den sista tiden. De beskrev hur mitt bajs sett ut sista dagarna. Vilket samtalsämne! Denna gång ville dom också ha blod fast inte lika mycket som sist. Sen fick vi åka hem, även denna gång tillsammans med en påse hundmat. Senare på dagen ringde veterinären och berättade att proverna var mycket bättre. Framförallt var njurvärdet en bit under gränsen så nu verkar mina människor vara riktigt glada igen. Själv ska jag så sakta börja äta min vanliga mat igen.

IMG_5020

Eftersom det snart är vinter så har jag planerat att vägra promenader. Ska bara gå ut när jag är nödig och sen fort in igen. Har fått en stor mjuk filt som är lätt att krypa under. Då är livet skönt.

Puss och kram från Bagheera

 


1 kommentarer

Namn: Saundra
Tidpunkt: 2017-11-01 08:12
Krya på dig gubben och är man 12 år får man bestämma själv om man vill gå promenad eller inte på vintern..

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S