Hormoner?

Här är det rörigt! I går åkte Cooper, Dirham och Zorro med husse. Dom var borta så länge så jag trodde ett tag att dom hade flyttat. Det var tävlingar i Örebro. Eftersom det är ”våran” klubb så måste människorna hjälpa till. Både för och efter. Eller, dom ska göra det men det är tydligen många som åker hem så det blir några få kvar som ska göra allt. ”Det är som vanligt” sa tvåbeningen som var hemma med en suck. Nåväl till slut kom dom och då blev det riktig cirkus. Fyrbeningarna som äntligen var hemma började uppvakta mig. Visst tycker jag mer om dom än vanligt men tre som bökar och sniffar blir lite för mycket. Jag satte mig under bordet men det hjälpte ju inte. Java är på 13 dagen så jag låser in henne i buren så länge hojtade matte. Tror ni det hjälpte? Icke! Tre galningar som försöker ta sig in i en bur bara för att få vara med mig. Förstår mig inte på pojkar även om jag just nu tycker lite mera om dom än vanligt. Heart 2

När människorna hade ätit en sen middag gick vi till TV:n. Glor på dumburken gör vi nästan varje kväll och då sitter jag tillsammans med matte i en fåtölj. Likadant igår kväll med den skillnaden att det stod/satt/låg tre stirrande whippar framför fotpallen. Som sagt jag förstår mig inte på pojkar.

Kramar från Java

Dirham hade inte riktigt orken för medel idag så han hamnade sist i ett jämt lopp. Fliken resultat rundbana är uppdaterad.

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S