Äntligen är det min tur!!!

 

Förra onsdagen var det kvällsträning på banan. När jag sprang märkte jag inget konstigt men när jag var klar kände jag att min högra tass var blöt. Den var alldeles röd och det rann blod! Min sporre hade gått sönder eller sönder, den var helt borta! Nästa dag fick jag tid hos veterinären. Det var inte roligt för det gjorde ont. Jag fick bandage på benet och piller som skulle göra att det läkte bra. Tro inte att det räckte med det. Springförbud* i FYRA veckor!  Mina människor ska se till att såret läker men första dagen sa jag stopp. Jag vred mig och gnällde och for omkring. Min strategi lyckades, trodde jag! Men efter en stund var det dags att åka till veterinären igen för att träffa sköterskan Hanna. Där var det ingen idé att spela upp min specialitet att vara liten och ynklig. Hon gick inte på det.  Nu struntar mina människor i mina vrål och slingrande så jag har gett upp. Det är ju faktiskt inte så farligt längre. Dessutom får jag godis efteråt. 

Ligger nu på sängen i solen och myser. Vet att både Zorro och Cooper ska till sköterskan för att få en otäck spruta. Jag slipper, i alla fall just nu. 

*Springförbud; eftersom hela höljet på sporren var borta fanns det bara en del av pulpan kvar som var helt oskyddad.  Därför ska Dirr vara försiktig så inte pulpan går sönder. 

Kramar från Dirr som trots allt mår ganska bra

 

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S