Aktiviteter i skogen

Hej alla!

Här ar det lite si och så. Zorro har ont i magen och får någon konstig mat. Husse säger attt det är ris och fiskbullar och det ska göra att Zorro blir bra. Kan jag inte tro för det luktar blääää.

Nu är det höst säger hon människan.  Undrar vad det är? Nästan alla löv har ramlat från träden och det regnar ofta.  Människorna har mera kläder på sig och även whipparna har kläder på sig ibland. Ser lite fånigt ut men det verkar som dom tycker det är skönt. Själv har jag ”inbyggt” täcke så jag fryser inte i första taget.

En dag efter svampkursen gick vi till skogen. Åhhhh vilka dofter det fanns där! Det där med svamp hade jag överhuvudtaget inte tid med. Men fastän jag inte letade hittade jag svamp ändå men det blev lite fel …….. Jag satte mig en stund och då! Varför sitter du på trattisarna skrek hon. Tänka sig så ilsk hon blev. Hon puttade undan mig och där var en sort som jag inte alls sett förut men ändå grälade hon på mig.  Jag har lärt mig sniffa vanliga kantareller och inget annat. Visst var det orättvist. 

Puss och kram från Rico

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S