Rapport från flocken

 

Koyo: Blir nio månader just i dag den 11 september

Zorro: Fri från hälta. Testat att springa på banan och allt ser ok ut

Java: gick och la sig som vanligt på söndag kväll. Vaknade på måndagmorgon och gick på tre ben. Verkade inte besvärad när vi gick igenom ben och tass men fortsatte att gå på tre ben hela dagen. Tisdag morgon var hon fyrbent igen! Enligt Stefan på ReDog var det nog en sensträckning i någon tå. Kan komma lika fort som det går över.

Cooper: Var hos Stefan på tisdagen för att kolla ryggen. Han är lite stel men inget alarmerande.  Han äter just nu medicin (inflammationshämmande och smärtlindrande) för ett sår och det kan göra att han rör sig bättre än vanligt. Efter att medicinkuren är slut ska vi tillbaka för att han eventuellt ska få en låg dos av smärtlindrande.

Dirham: Är pigg som vanligt. Ska 19 september starta i loppet SM för veteraner på rundbanan i Åkerberga.

Sist men inte minst ska jag rapportera lite vad som hänt mig, Rico: Tillsammans med matte har jag deltagit i kursen kantarellsök. Tyckte nog att det var ganska knasigt men sniffade på riktigt bra de första gångerna. Sen blev jag lite för intresserad av allt runt omkring. Hur som helst fick vi diplom för vårt deltagande så jag tror att vi lyckades ganska bra. Risken är väl att jag måste sniffa efter svamp nu när vi går i skogen. Hur ska jag hinna med alla andra lukter då?

Hälsningar från flocken genom Rico


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S