Sorg och glädje går hand i hand

 

 Nykomlingen Koyo i kattens korg

IMG_5525 (2)

För några veckor sedan flyttade Koyo in med buller och brak. Han var efterlängtad då vi väntat på honom sedan förra gången tiken parades och då gick tom. Nu blev det ett nytt försök och äntligen fick vi möjlighet att tinga en valp. Bakgrunden är speciellt intressant för oss. Koyo har hundar i sin stamtavla som även finns i Lias och Dirrs bakgrund.

Välkomnandet av den nye var allt från misstänksamhet till nyfikenhet. Ganska snabbt hade var och en bildat sig en egen uppfattning om ”den där” och det var stundtals riktigt lugnt och behagligt.

Mitt i all glädje och mys började Bagheera krångla med maten. Under helgen åt han mindre och mindre och på måndagen ville han inte äta alls. Han verkade stundtals också helt i en annan värld. Tisdag morgon fick vi en tid hos veterinären. Det var dags att säga adjö. På väg mot sin femtonde födelsedag ville kroppen inte vara med längre och vi fick som vanligt fantastiskt hjälp av personelen hos ReDog. Flocken här hemma har ju märkt att något är fel. Cooper är den som varit mest orolig. Han och Bagheera var ett tight par och Cooper verkar lite vilsen.

 

IMG_3290

Bagheera

2005-07-05 - 2020-03-03

Efter snart femton  år orkarde inte hans kropp längre.

En älskad, glad och positiv familjemedlem har fått ro.

 

  


1 kommentarer

Namn: Alexandra
Tidpunkt: 2020-03-10 19:00

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S