Förra helgen

Förra helgen var så så där ur hundsynpunkt. Pojkarna var på Åkers men hade ingen fullträff utan sllutade på femte och sjätte plats i sitt lopp. Det har nog varit lite för mycket WR i sommar. Det får inte konditionen att hålla sig på topp.Dom gjorde ju som vanligt sitt allra bästa men det räckte inte riktigt till.

På söndagen var det dags för Rico att visa upp sig på SGVK (Svenska Gårds- och Vallhundklubben) officiella utställning. Valpklassen som Rico deltog i var dock inofficiell. Eftersom matte har ont i ryggen och går med kryckor var Ulrika (uppfödaren) snäll och tog hand om honom i ringen. Han skötte sig bra men var lite fundersam på var hans människor tagit vägen. Domaren var trevlig och lugn med honom så det var ju en god erfarenhet. Både Ulrika och jag blev ändå funersamma över kritiken. Domaren tyckte nämligen att Rico behövde utvecklas både här och där. Så klart att han behöver han äf ju bara drygt åtta månader!!! Har man inte valpklasser i överiga Europa undrar båda uppfödare och ägare. Hade ju varit lite läskigt om en valp var perfekt vid så låg ålder.

Rico är glad och positiv och älskar alla som har båda två och fyra ben så här kommer                                                     massor av kramar från honom till er alla!!!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S