Whippet Race

Söndag den 29 september hade vi avslutning för året. Många medlemmar hade anmält sig och sina hundar. Det var inte möjligt att dela in hundarna i lopp eftersom de är så olika i ålder och träning utan varje hund fick springa två gånger med tidtagning. Efteråt blev det prisutdelning med godispåse, leksak och diplom. Alla fick placering 1 och en genomsnittlig tid på sitt diplom. Det hela avslutades med att utnämna årets klubbmästare som i år utsågs genom att gå på huvudstyrelsen årsbästa lista. De västeråshundar som fanns högst på listorna denna gång var Memoars Xanthéa och Moneystep´s Dirham. Båda fick pristäcken och vandringspokal.

När alla hundar blivit ompysslade och rastade var det dags för oss tvåbenta att få grillat och dricka. Därefter blev det tårtkalas! Traditionen i klubben är att den hund som tagit licens under året ska se till att husse och/eller matte bjuder på tårta. Eftersom våra två hundar, Dirren och Zorro klarat sina licenser i början av året var det upp till Nilsson att servera tårta till hela gänget.

Dagen började med lite regn men allteftersom tiden gick så klarnade det upp mer och mer och i slutet av evenemanget visade sig solen. Vi hade en mycket trevlig dag tillsammans och det var skojig och lättsam stämning. Tänk att ett gemensamt intresse kan göra så mycket för en grupp där åldersskillnaden faktiskt är över sextio år!

IMG_5436  IMG_5432

En del av gänget käkar licenstårta!                  Dirham vinnare av KM för hanar 2019

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S